entertainment
entertainment
14 februari - Waves Weekly No. 30 (vertaald) LIGO

Author Topic: 14 februari - Waves Weekly No. 30 (vertaald)  (Read 1264 times)

February 16, 2017, 12:58:13 pm
Read 1264 times

Sjoerd_K

  • *
  • Information
  • New Member
  • Posts: 30
  • Reputation: +0/-0
  • Dutch translator
    • View Profile
Deze week hebben we een aantal updates omtrent Waves Assets en trading

Waves token distributie
Afgelopen week zijn de eerste WBTC tokens gedistribueerd onder alle Waves Community Token (https://blog.wavesplatform.com/waves-community-tokens-e9e8b5db0b49#.v66xx57vk) houders. WBTC is een Bitcoin proxy asset. Elk WBTC token staat garant voor een echte Bitcoin. In eerste instantie zal WBTC als Waves asset verschijnen in de portfolio tab, echter met de v0.4.8 update zullen de WBTC als echte Bitcoins vertonen op de homepage in de Waves Client. Het zal binnenkort mogelijk worden om de WBTC tokens om te ruilen voor echte Bitcoins via de Bitcoin Gateway. De Mass Pay functionaliteit zal ook online komen in de nieuwe versie van de client, hiermee maken we het mogelijk om distributie uit te voeren naar een groot aantal adressen. Denk hierbij aan ICO distributie of het uitbetalen van dividend. De update kan iets vertraagd zijn mocht je de ‘standalone’ Chrome client gebruiken. In de aankomende weken zullen er ook een aantal NXT assets verhuizen naar het Waves Platform. Hierna kunnen ze fatsoenlijk onderhouden en verder ontwikkeld worden. Meer details zullen bekend gemaakt worden zodra wij er klaar voor zijn.


Tidex
Een aantal token paren zijn toegevoegd aan Tidex (https://tidex.com/#/exchange/LTC_BTC). WBTC kan verstuurd worden naar Tidex om deze vervolgens in een BTC buy wall te verkopen. Hierna kun je dus echte Bitcoins opnemen op een adres naar keuze. Dit is de tijdelijke oplossing totdat we klaar zijn om de echte Bitcoin Gateway te integreren. WCT tokens zijn ook toegevoegd en wordt momenteel verhandeld tegen BTC en WAVES. Tevens zijn ook Incent token toegevoegd welke verhandeld kunnen worden tegen BTC op Tidex.
Tidex is nog steeds in de beta fase, daardoor zijn er dus nog steeds beloningen te verdienen met het vinden van bugs. We zijn voornamelijk op zoek naar bugs in de API (https://tidex.com/Home/Api). Veiligheidsbugs zijn 1000 WAVES of meer waard, dit hangt af van de grootte en serieusheid van de bug. Voor meer informatie nodig ik je graag uit in het #tidex kanaal in de Waves Slack.


WCT distributie
De volgende distributie van de Waves Community Token (https://blog.wavesplatform.com/waves-community-tokens-e9e8b5db0b49#.v66xx57vk) zal plaatsvinden op 15 februari, nadat de volgende snapshot periode is afgelopen. 10% van de WCT assets zullen gedistribueerd worden aan iedereen die zijn Waves tokens van de exchanges af heeft gehouden. Waves tokens op exchanges delen hierin dus niet mee.


Ripto Bux en Tipbot
Er is een nieuwe Tipbot online in de Waves Slack (op de Incent Slack is er vanaf nu ook een versie online). De ontwikkeling van de Waves Tipbot is uitgevoerd door de gedeelde inspanningen van community leden Ripto en Myco. Het doel achter de Tipbot is om de community participatie te vergroten en tegelijkertijd de miners ook een zetje in de goede richting te geven.
De Tipbot stelt men in staat om WAVES of elk ander Waves asset eenvoudig naar elkaar te versturen. We raden jullie aan om enkel een kleine balans aan waardevolle assets op je Tipbot account te houden aangezien er nog steeds aan ontwikkeld wordt en we dus nog niet volledig garant kunnen staan voor de veiligheid. De officiële valuta van de Tipbot is het Ripto Bux asset (RBX).
Voor meer informatie verwijs ik je graag door naar het nieuwe #tipping kanaal in de Waves Slack. Er zijn automatisch adressen aangemaakt voor elk Waves Slack lid, echter zal er wel eerst WAVES gestort moeten worden op dat betreffende adres zodat je kunt beginnen met het uitgeven van tips aan andere leden.


Waves Nodes en Lite Client herinneringen
Iedereen die een Full Node wilt draaien kan terecht op: https://github.com/wavesplatform/Waves/releases/. Daarnaast is dit voor iedereen toegankelijk, echter als je blocks wilt kunnen forgen dan zal je moeten bezitten over een minimale balans van 10.000 Waves.


Waves Weekly Crypto Round-up
In aflevering #18 neemt Grace ons mee op een kijk naar de Bitcoin en traditionele markten. Daarnaast is er ook een update van Bankcoin, een nieuw en veelbelovend project binnen de Crypto wereld.

Aflevering 18: https://www.youtube.com/watch?v=4JKfmHd66b8&feature=youtu.be


There are no comments for this topic. Do you want to be the first?
 


entertainment
entertainment